portret4_03.jpg

Meer dan voetbal


Voetbal is meer dan alleen een populaire sport. Het is een uitgelezen middel voor sociale integratie. Stichting Meer dan Voetbal is opgericht om de kracht van voetbal te benutten voor maatschappelijke doelen. Belangrijke thema’s daarbij zijn gezondheid, integratie, normen en waarden, maar ook sociale uitsluiting.

Lees meer...

Leger des Heils


Het Leger des Heils is een organisatie die gelooft in meedoen. Daarom zorgen wij voor mensen die dat zelf niet kunnen. Nemen we het op voor zwakkeren. Wij vinden dat ieder mens telt. Daarom is ons doel: Bewerkstelligen dat iedereen kan en mag meedoen in de samenleving. Onvoorwaardelijk!

Lees meer...

USG Restart


USG Restart is één van de toonaangevende spelers op de markt van mobiliteit, arbeids(re)integratie, begeleid werken en sociale activering in Nederland. Wij specialiseren ons op het vlak van ontwikkeling van mens en organisatie en leveren een bijdrage aan de benutting van het arbeidspotentieel in Nederland.

Lees meer...

Oranje Fonds


Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied. Per jaar besteedt het ongeveer € 24 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland, op Aruba en de Nederlandse Antillen. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe manier om mee te doen in onze samenleving.

Lees meer...

Homeless World Cup


The Homeless Word Cup is het moeder event van de Dutch Homeless Cup, één van de Life Goals programma's. Dit jaar zal van 21-28 augustus het WK plaatsvinden in Parijs. Voor meer info klik hier.

Ministerie van VWS


Het kabinet wil ook sociaal kwestbare mensen een perspectief bieden op een beter bestaan. Om dit te bereiken is het nodig dat zij na hun verblijf in een opvangvoor-ziening voorzieningen krijgen die hen in staat stellen binnen hun mogelijkheden volwaardig aan de samenleving deel te nemen.

Lees meer...